میخواستم بدونم پزشکی قانونی متوجه میشود که رابطه و دخول  داشته ام؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۸۳۳ #05106102

سلام. من خانمی هستم که تازه ازدواج کردم.
و الان در حال طلاق گرفتن هستم. من و همسرم یکی دوبار نزدیکی داشته ام. ولی خونی نیامد. و دکتر زنان که رفتم. دکتر به من گفت که پرده بکارتت هنوز سالم هست
الان خانواده من با شوهرم دعوایی هستند و منم نمیخواهم با شوهرم زندگی کنم .
ولی شوهرم میگه طلاقت نمیدم و دوستت دارم.
و میگویید که پزشکی قانونی که ببرمت متوجه میشن که دخول داشتی با وجود سالم بودن پرده بکارت.
یا دلم را به نظر دکتر زنان خوش کنم که پزشکی قانونی هم نامه به سالم بودن من میدهد.
البته رابطه ام با همسرم کم بوده در حد ۱۰ دقیقه بوده اونم با روانکننده و به ارامی انجام شده که فکر نمیکنم به پرده ام زیاد اسیب زده باشه.

من که میدونم رابطه داشته ام. ولی چون دکتر زنان گفت پرده ات سالم هست. میخواهم جدا بشوم.
چون همه جا گفتم که شوهرم مردی ندارد و من هنوز دختر هستم.وخجالت میکشم توصورتش نگاه کنم.
ومیخوام ازش جدا بشم.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در این خصوص نظر پزشکی قانونی ملاک می باشد در زمان طلاق در صورتیکه مدعی باشید دخول صورت نگرفته است ارجاع به پزشکی قانونی الزامیست

باسلام
تشخیص با پزشکی قانونی میباشد
داشتن رابطه تشخیص داده می‌شود

بادرودوسلام ازطریق پزشکی قانونی معلوم و مشخص می شود.

با سلام
پزشکی قانونی تشخیص میدهد که ازاله بکارت صورت گرفته با خیر.

با سلام
در این مورد احتمالا دستوری که دادگاه به پزشکی قانونی میدهد سلامت یا عدم سلامت بکارت شماست نه چیز دیگر و چنانچه سالم باشد پزشکی قانونی مبادرت به صدور گواهی سلامت مینماید.

با سلام
اگر بکارت حلقوی باشد بدین شکل است که در اینصورت پزشکی قانونی متوجه میشود
اگر دخول کامل صورت گرفته باشد متوجه میشود پزشکی قانونی

با سلام
پاسخ دقیق به سوال شما بسته به شرایط فیزیکی شخص ممکن است متفاوت باشد و نمی توان پاسخ قطعی داد ولیکن ممکن است پزشک قانونی وقوع نزدیکی را تشخیص دهد.