چگونه شناسنامه خود را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #05096776

با سلام و خسته نباشید، ما الان سه ساله گرفتار یه مشکل شدیم که به هر دری میزنیم کسی جواب درست بهمون نمیده نمیدونیم دیگ باید چیکار کنیم،ما یک خانواده شش نفره هستیم پدر،مادر،و چهار تا پسر مشکل ما اینه که ثبت احوال شناسنامه های ما را گرفته و میخواهند باطل کنند پدربزرگ بنده وقتی پدرم نوزاد بود او را به فرزند خواندگی قبول میکنه و بزرگش میکنه و آن زمان برای گرفتن شناسنامه پیگیر کارها نبوده چون سرش خیلی مشغوله کسب و کارش بود پدربزرگ بنده که پدر ناتنی پدر من میشود فرزند واقعی خود را از دست میدهد و شناسنامه فرد مرحوم شده را به پدرم میدهد و پدرم بیست سال با آن شناسنامه زندگی میکند تشکیل خانواده میدهد و صاحب خانه و زندگی و ده سال سابقه بیمه میشود بعد مدتها میان برادرها اختلافی صورت میگیرد و یکی به ثبت احوال مراجعه میکند و میگوید که پدر بنده با شناسنامه فرد مرحوم زندگی میکند و ثبت احوال شناسنامه پدرم و ما چهار تا پسر را میگیرد و میخواهد باطل کن الان سه ساله پیگیر کارها هستیم تا راه حلی پیدا کنیم آنها هیچ جوابی به ما نمیدن و میگویند بستگان واقعی پدرت باید پیدا شوند که ما زمین آسمان را زیر رو کردیم ولی پدرم بستگان واقعیش رو پیدا نکرده و از بچگی همونی که بزرگش کرده رو میشناسه لطفا کمکمون کنید ما چهار تا پسر یکی از برادرانم بازیکن فوتبال تیم ملی بود بنده کمک مربی بدنسازی و برادران کوچکم بوکسور هستند الان وقته سربازی رفتنم هست اما با این مشکل هیچ کاری نمی توانیم بکنیم توروخدا کمکمون کنید. مادرم ایرانی و پدرم ایرانی ما هم فرزندان این آب و خاک هستیم لطفا کمکمون کنید.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما جز وراث مرحوم نمی باشید

و پدر شما فرزند واقعی ان مرحوم نیست ،و چون با این شناسنامه شما جزو وراث تلقی میشوید ،ثبت احوال قصد باطل کردن ان را دارد تا شما جزو وراث محسوب نشوید ،ولی صدور شناسنامه ی جدید مشکلی ندارد .

طبیعتا پدر شما با شناسنامه ی دیگری که نام و فامیل او منتسب به شخصی دیگر است زندگی کرده ،اگر پدر شما را با نام همان مرحوم میشناسند میتواند نام او را برای خود انتخاب کند ،حال اگر شاکی هافقط به نام خانوادگی او معترض هستند که با شناسنامه ی جدید نام خانوادگی خود را عوض کنید ،ولی اگر غیر این است ،برای پدرتان با نام پدر و مادر فرضی و نام خانوادگی که مایل هستید شناسنانه صادر میشود