در خصوص حکم دادیاری در مورد تصرف عدوانی زمین بدون سند بعد از ۲۷ سال، راهنماییم کنید لطفا؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۱ #05078764

با سلام
در سال ۱۳۷۱ قطعه زمین موروثی پدر بزرگم بین ۴ فرزند ایشان تقسیم شد. عموی بزرگم با وجود تقسیم نامه از تقدیم زمین به پدر بنده بواسطه تسلط بر ایشان، ممانعت ورزید. در سال جاری ( ۱۳۹۸ ) ما شکایت کردیم و حکم دادیاری این شد:
با توجه به اینکه شاکی در راستای اثبات مالکیت خود سند رسمی و یا مبایعه نامه ارائه نکرده است، حال انکه اثبات اتهام انتسابی، منوط به اثبات مالکیت بوده و این امر در صلاحیت محاکم عمومی حقوقی میباشد؛ لذا مستندا به ماده ۲۱ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ قرار اناطه صادر و اعلام میگردد. قرار صادره ظرف ۱۰ روز پس از ابلاغ قابل رسیدگی در دادگاه صالح کیفری میباشد. ضمنا شاکی ظرف یک ماه پس از ابلاغ مهلت دارد تا نسبت به تقدیم دادخواست به محاکم حقوقی و ارائه گواهی آن به این مرجع اقدام نماید.
مقرر است دفتر محترم در راستای اعمال ماده ۹۲ قانون فوق الذکر پرونده را به نظر دادستان برساند.
لطفا راهنمایی بفرمائید چه باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در شکایت تصرف عدوانی نیازی به اثبات مالکیت و ارائه سند مالکیت نیست بلکه صرف اثبات تصرفات سابق شاکی کافی ست و این قرار دادیاری دارای ایراد قانونی ست.

با سلام و احترام دوست عزیز در مهلت مقرر دادخواست اثبات مالکیت پدر و مدارک لازم مثل تقسیم نامه را به دادگاه حقوقی ارائه دهید و گواهی شکایت خود را به همان شعبه دا دیاری بدهید رسیدگی در دادیاری فعلا معلق می‌شود و پس از حکم اثبات مالکیت در دادگاه حقوقی و ارائه حکم رسیدگی ادامه می یابد