آیا مامور از دادگاه میاد زمین رو به ما تحویل بده یا خیر؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۴ #05076566

با سلام خدمت وکلای محترم.... .ما یه زمین خانه سرای به ارث رسیده داشتیم که طبق تقسیم نامه تقسیم شد و همه چیزش به اسم ما هستش ولی یکی از وراث که پسر عموی ما هستش با تهدید گفت این زمین برای منه در حالیکه هیچ مدرکی به غیر از یک کاغذ جعلی نداشت ما شکایت کردیم و همه کارشناس ها به نفع ما رای دادن و قاضی هم اونو محکوم کرد حالا اون تهدید میکنه که اگه جرات دارین تو این زمین بیاین و تهدید به قتل میکنه میخاستم ببینم آیا مامور از دادگاه میاد زمین رو به ما تحویل بده یا خیر؟ چون این آدم خیلی بی ادب و بی آبرو هستش

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید به جرم تهدید و ممانعت از حق در دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید.

به عنوان جرم تهدید از ایشان شکایت کنید در صورتی که رای خلع ید علیه ایشان اخذ نموده باشید مامور اجرای احکام در ملک برای تحویل جضور خواهد یافت

می توانید علیه آنها به اتهام تهدید به قتل اعلام شکایت نمایید
چون مالکیت شما محرز شده

درود
این امر بستگی به حکم صادره دارد ، اگر محتوای حکم صادره دلالت بر خلع ید یا تحویل زمین باشد بله از طریق اجرای احکام برای اجرای حکم به صورت قانونی اقدام نمایید .
بابت تهدیدات صورت گرفته نیز میتوانید از ایشان شکایت نمایید .

سلام شما میتوانید از ایشان ب جرم تهدید ب قتل شکایت کنید ،با توجه به اینکه رای دادگاه به نفع شما بوده است از طریق اجرای احکام ب اجرا در خواهد امد.

تنها در صورتیکه دادگاه حکم بر تحویل زمین یا خلع ید و ..... صادر کرده باشد امکان تحویل از سوی دادگاه وجود دارد والا دادگاه تکلیفی در این خصوص ندارد . اگر کسی شما را تهدید نموده یا مانع از استیفای حقوق حقه مالکانه شما شده میتوانید از طریق طرح شکایت در دادسرا موضوع را پیگیری کنید .

با درود از آنجایی که مالکیت شما محرز است، علیه ایشان به اتهام ایجاد مزاحمت و تهدید به قتل میتوانید طرح شکایت نمایید