چقدر احتمالش هست معاف دائم بشم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۹ #05028311

سلام من در حین خدمت بودم که طی مرخصی ساعتی بیرون از محل خدمتم حادثه ای برام رخ داد و چهار تا از انگشتان پای چپم قطع شد ( بجز انگشت شست )، مدرکم کاردانی هست، چقدر احتمالش هست معاف دائم بشم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با تایید کمیسیون پزشکی امکان پذیر است

با درود با تایید کمیسیون پزشک قانونی امکان پذیر است

بادرودوسلام ازطریق تاییدکمیسیون پزشکی امکان پذیر می باشد.

درود
با تایید کمیسیون پزشکی ممکن است.

درود بر شما ، با ارجاع به کمیسیون پزشکی معافیت بسیار محتمل است.

درخواست کمیسیون پزشکی نمایید . معاف پزشکی میشوید ولی اگر از خدمت سربازی مدت کمی از خدمت شما باقی مانده اینکار را نکنید چون معافیت پزشکی تبعاتی دارد

درود:از طریق امور درمان پایگاه مربوطه نامه اعزام بهی دریافت کنید جهت کمیسیون شورای پزشکی،انچه که در کتاب قانون نظام وظیفه شرح داده شده قطع بیش از یک انگشت معاف داعم.