آیا می توانم به رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان رجوع و از دادگاه محترم درخواست تعیین تاریخ فوق و ابلاغ آن به اداره ثبت اسناد را نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۱ #05023492

با احترام
اگر شخصی از وراث به صورت نامعلوم فوت شده باشد و فوت نامه به صورت تاریخ نامعلوم ونوع فوت نامعلوم دردست باشد یعنی فقط فوتنامه در دست باشد چگونه میتوان به حصر وراثت متوفی دست یافت این در صورتی است که این امر از اختیار شورای حل اختلاف به دلیل نامعلوم بودن خاج است(طبق صهبت های شورای محرتم حل اختلاف) در این خصوص راهنمییی بفرمائید.
آیا می توانم به رای وحدت رویه شماره ۷۳۲-۱۳۹۳/۱/۱۹ هیات عمومی دیوانعالی کشور رجوع و از دادگاه محترم درخواست تعیین تاریخ فوق و ابلاغ آن به اداره ثبت اسناد را نمایم. با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادگاه حقوقی مراجعه و نسبت به تقدیم دادخواست تعیین تاریخ فوت به استناد رای وحدت رویه ای که اشاره کردید اقدام گردد