آقایی مرا مورد تهدید و خشونت قرار داده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۸ #05011194

سلام وقتتون بخیر
من دختر مجردی هستم از طرف آقایی مورد جراحت با چاقو و ضربات مشت قرار گرفتم و ازار دیگه از ترس ابرو و تهدیدی که کرده میترسم کاری کنم
میخواستم با مشاورین شما مشورت کنم و ببینم میتونم بر اساس قوانین کشور کاری بکنم یا دستم به جایی نمیرسه؟
ممنون میشم

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام قوانین وضع شده مملکتی تمامی این رفتارها را جرم و مستحق مجازات می داند بنابراین اصل شکایت ممکن است. لذا پیشنهاد می شود با کمک و حمایت از یک وکیل و مشاور متخصص و جمع آوری دلایل مورد نیاز تا آثار جرم از جمله جراحات از بین نرفته شکایت خود را مطرح نمایید .

سلام
اقامه دعوا و شکایت بستگی به شرایط شما دارد
اینکه مثلا شاهدی در خصوص ادعای خود دارید یا خیر...
در هر حال می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید اما اگر دلایل کافی نباشد دعوا مختومه می شود

اینگونه افراد می توانند از طریق تهدید مدتها شما را در اضطراب و یا یک رابطه اشتباه نگه دارند. لذا قطعا شکایت کنید و قانون ازشما حمایت می کند

سلام
برای این منظور می‌توانید به کلانتری مراجعه نموده و
اتفاقی که افتاده ­است را صورت‌جلسه نماید.
و در صورت تنظیم شکایت به دادسرا مراجعه نمایید.
در دادسرا هم با ارجاع پرونده به یکی از شعب دادیاری می توانید شکایت خود را پیگیری فرمایید.