انتقال چک پس از گرفتن گواهی عدم پرداخت، ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶,۴۱۳ #05009930

فردی چکی حامل را با کد ملی خود برگشت زده و گواهی عدم پرداخت به نام وی صادر شده، پس از گرفتن گواهی عدم پرداخت امکان انتقال دارد؟
فردی که چک به نام وی انتقال داده شده پس از ارائه دادخواست به مشکل بر نمیخورد و شورا رد دعوی نمی دهد؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با شرایطی امکان پذیر است

با درود؛
کاربر محترم؛ شخص ظهرنویس که برگشت چک بنام وی ثبت شده است می نواند با ذکر جمله؛ " اینجانب ............. کلیه حقوق مادی و قانونی متعلق به این چک را به آقای........... انتقال نمودم " منتقل نماید.
مصاف بر این دقت نمایید که با این انتقال شخص جدید قادر به اقدام کیفری بر علیه صادر کننده نخواهد بود و صـرفا می تواند از طریق طرح دادخواست حقوقی اقدام نماید..

درود .
با ذکر انتقال کلیه حقوق متصوره چک در ظهر آن می توانید چک راواگذار نمایید

با سلام
پس از صدور گواهینامه عدم پرداخت چک توسط بانک ، دارنده چک می تواند نسبت به انتقال آن به شخص دیگری اقدام نماید با این تفاوت که در اینجا انتقال از طریق صرف امضای پشت چک صورت نمی پذیرد و دارنده بایستی در پشت چک مرقوم نماید کلیه حقوق متعلق به این برگ چک توسط اینجانب ... به آقای... منتقل گردید ، فقط دقت نمایید که با این انتقال شخص جدید قادر به اقدام کیفری بر علیه صادر کننده نمی باشد.

خیر اشکالی ندارد و قابل انتقال است

سلام بله امکان دارد . خیر مشکلی ندارد .

سلام دوست عزیز
بعد از اینکه سند تجاری جهت وصول کارسازی شد، و در اینخصوص چک به بانک ارائه و گواهی عدم پرداخت صادر شد، دیگر با ظهر نویسی (امضا پشت چک) قابلیت نقل و انتقال ندارد و شما می توانید با نگارش این متن در پشت چک (اگر جا نبود پشت برگ برگشتی چک بنویسد):اینجانب...... کلیه حقوق متصوره خود را از این چک به اقای ........ واگذار نموده و در اینخصوص هیچگونه ادعای ندارم. نسبت به انتقال سند تجاری اقدام نمایید.