آیا پرداخت مالیات بر ارث به صورت فوری هم برای منزل هم برای خودرو هم برای حسابهای بانکی در لحظه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۲ #04983060

با درود به همه عزیزان که بی منت پاسخ میدهند.
متوفی سال ۱۳۹۹.
ماترک : ماشین، منزل مسکونی و حساب های بانکی
قبض مالیات بر ارث از اداره دارایی با مهلت پرداخت فوری و نقدی تحویل ما شد (متوفی در بانک پول نقد کافی دارد)

یا میتوان برای منزل و خودرو انرا محول به زمان فروش مثلا سه سال دیگه نمود؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای نقل و انتقال رسمی نیاز است مالیات بر ارث پرداخت گردد.

درود
برای نقل و انتقال رسمی لازم اشت مالیات بر ارث پرداخت شود.

فوریتی بر پرداخت مالیات بر ارث نیست شما می توانید به کل ماترک یا به تفکیک اموال در موعد نقل و انتقال مالیات متعلقه را واریز نموده و گواهی آن را از مرجع مالیاتی اخذ نمائید

باسلام
در صورت نقل و انتقال ملزم به پرداخت مالیات هستید.

سلام. دونکته هست که لطفا در نظر داشته باشید: در قانون قدیم کلیه اموال متوفی،از طرف وراث در اظهارنامه مالیات بر ارث ،اظهار و پس از محاسبه مالیات، گواهی واریز مالیات بر ارث همه اموال بصورت یکجا صادر میشد. ولی در قانون جدید،وراث میتوانند ماترک متوفی را بصورت موردی به تاریخ نقل و انتقال،اعلام و پس از پرداخت مالیات ،گواهی واریز مالیات بر ارث را اخذ نمایند.
وراث در قانون قدیم می بایست حداکثر تا شش ماه بعد از فوت متوفی،اظهارنامه مالیاتی خود را به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه میکردند در غیر اینصورت مشمول جریمه میشدند ولی در قانون جدید خبری از جریمه نیست.

باسلام
درصورت صدور فیش ملزم به پرداخت ودر صورت عدم پرداخت مشمول جریمه میشوید
و درصورت عدم صدور فیش ملزم به پرداخت نیستید تا زمان فروش

با درود اگر مالیات پرداخت گردد که مراد حاصل گردیده لیکن در صورت عدم پرداخت و عدم انتقال مانعی ندارد.