آیا این اقدامات و سوءاستفاده مدیر از سمت دولتی قابلیت طرح دعوی در دادگاه را دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #04962780

با گذشت چند ماه از صدور دستور موقت با قید فوریت مبنی بر توقف نقل و انتقال و بازگشت به محل خدمت تا زمان رسیدگی، هنوز از سوی اداره اجرا نشده و با غرض ورزی در این ۴ ماه به نقل انتقالات غیرقانونی ادامه داده و در حال حاضر با دو انتقال پی در پی، در حال حاضر با ۳۰۰ کیلومتر مسافت از محل زندگی خدمت میکنم در حالیکه جایی برای سکونت ندارم و از خانواده دور هستم. مراجعات مکرر به دیوان داشتم تا پس از سه بار اعلام استنکاف و ارائه ابلاغهای نقل و انتقال جدید، قاضی اعلام استنکاف جدید خواسته که پس از اعلام، فرمی توسط قاضی به شکل صورتجلسه پر شده و پرونده به معاونت دیوان سپرده شد.
آیا این ارسال پرونده اعلام جرم مدیر نسبت به استنکاف بوده؟
و آیا این اقدامات و دلیل عسر و حرج بنده و عدم رسیدگی امورات زندگی خانوادگی و سوءاستفاده مدیر از سمت دولتی قابلیت طرح دعوی در دادگاه را دارد؟
چون این معنای جرم را دارد.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این نوع صورتجلسه همان اعلام تخلف و سرپیچی از دستور اجرای حکم می باشد و طبق ماده ۱۰۹- قانون دیوان عدالت اداری :هرگاه پس از انتشار رای هیات عمومی دیوان در روزنامه رسمی کشور مسؤولان ذی‌ربط از اجرای آن استنکاف نمایند، به تقاضای ذی‌نفع یا رئیس دیوان و با حکم یکی از شعب دیوان، مستنکف به انفصال موقت از خدمات دولتی به مدت سه‌ ماه تا یک ‌سال و جبران خسارت وارده محکوم می‌شود.در صورت استنکاف شخص یا مرجع محکوم ‌علیه از اجرای حکم قطعی، واحد اجرای احکام دیوان، مراتب را به رئیس دیوان گزارش می‌کند.
رئیس دیوان بلافاصله پرونده را به شعبه صادرکننده رای قطعی ارجاع می‌نماید. شعبه مذکور موظف است خارج از نوبت به موضوع استنکاف رسیدگی و رای مقتضی صادر و پرونده را جهت اقدامات بعدی به واحد اجرای احکام دیوان ارسال نماید.