با توجه به اینکه اسناد مدارک دست فروشنده می‌باشد، همچنین در مبایعه ذکر شده بود بعد از انتقال سند قطعی باقی مانده پول پرداخت می‌شود، دادگاه دادخواست را رد میکند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۹۴ #04930322

سلام وقت شما بخیر
بنده از یک فروشنده یک تراکتور خریداری کردم طبق مبایعه که نوشتیم ۸۰ درصد پول را دریافت کرد ۲۰ پول ماند بعد از انتقال سند قطعی، سند وسیله هم پیش خودش نگه داشته ، حتی بعد از ارسال اظهار نامه رسمی هم نیومد سند بزنه ، اما رفت دادگاه شکایت کرد برای مطالبه اش ، در صورتی که توی مبایعه قید شده که باقی پول را بعد از انتقال سند قطعی داده میشه (ناگفته نمونه که من شکایت الزام به تنظیم هم کردم)
میخواستم بدونم با توجه به اینکه اسناد مدارک دست فروشنده می‌باشد ، همچنین در مبایعه ذکر شده بود بعد از انتقال سند قطعی باقی مانده پول پرداخت می‌شود
آیا دادگاه دادخواست مطالبه باقی مانده وجه را رد میکنه
سپاس از لطف شما

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق مبایعه نامه مطالبه باقی ثمن در زمان انتقال قطعی سند امکان پذیر می باشد .

معامله شما آثار و تبعات مالی داشته و میتوان فیش و قبض یا چک معامله را استعلام نمود
همچنین نسخه ثانی اگر در دفتر مشاوراملاک بوده اخذ نمود و از شهود نیز استشهادیه تهیه گردد

شما نیز می توانید دادخواست تقابل را مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی را تقدیم دادگاه کنید

با سلام
طبق مفاد مبایعه نامه فروشنده ملزم به ایفای تعهدات ( تنظیم سند ) بوده و در دفاتر اسناد رسمی با تنظیم و انتقال سند بنام خریدار ، فروشنده به ثمن باقی مانده خواهد رسید

پرداخت باقی مانده وجه مشروط به تنظیم سند رسمی بنابراین تا زمانی که شرط محقق نشود ، پرداخت موضوعیت ندارد
در دفاع حتما به دعوای تنظیم سند رسمی خود استناد کنید و درخواست رسیدگی توامان بدهید

شاید خواسه شما در ادخواست اشتباه بود لذا درخواست ایفای تعهد و اخذ ثمن باقیمانده بدین

مطالبه مانده ثمن بعد پرداخت امکانپذیر است.اگر شما هم تنظیم سند خواسته باشید ایشان محکوم به تنظیم سند میگردند و اگر پرونده ها در یک شعبه باشد تواما رسیدگی میشود و در هر حال تا ثمن دریافت نشده امکان تنظیم سند نیست🌻