دادنامه یعنی چه؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۸۹ #04925348

از فردی به دلیل تهدید به قتل شکایت کردم. من به عنوان شاکی و نامبرده به عنوان متشاکی عنه به شورای حل اختلاف رفتیم. متشاکی دوبار حاضر نشد و علی رغم اینکه قاضی شورا خودش با او تماس گرفت. بعداز جلسه دوم دادنامه ای برای من آمد با عنوان تغییر وضعیت. نام من به عنوان شاکی و نام آن شخص با عنوان متهم و مورد اتهام هم تهدید به قتل بیان شده بود. لطفا بفرمایید این یعنی چی ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع داده شده است و در صورت عدم سازش پرونده به دادسرا فرستاده می شود

باسلام پرونده جهت صلح وسازش به شورای حل اختلاف ارسال گردیده درصورت عدم سازش پرونده به دادسرا ارجاع می گردد.

درود
برای صلح و سازش به شورا ارجاع داده شده که در صورت عدم سازش پرونده به دادسرا فرستاده می شود

برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده.

وقت بخیر برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده.

سلام وقت بخیر
جهت صلح و سازش احتمالی به شورا ارجاع گردیده است

برای صلح و سازش بوده تا در صورت عدم سازش به دادسرا ارجاع شود.