آیا طلاق توافقی امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۷ #04903358

عرض سلام و خسته نباشید با خانمم آذر ماه عقد کردیم و پنج ماهه اختلاف شدید داریم و قصد داره کل مهریشو بگیره و گذاشته اجرا حاضر به طلاق توافقی هم نیست و من رو اذیت میکنه خودشو خونوادش تا من طلاقش بدم که من هم این کار رو نمیکنم، الزام به تمکین زدم، زوجه باکره هست ولی صدای ضبط شده و چت دارم که در حد کار راه انداز اقرار کرده رابطه داشتیم و با وکیل مشورت گرفتم گفت تمکین خاص با همین مدارک قابل اثبات هست. حال اگر من تمکین خاص رو ثابت کنم و وی ناشزه شود، اگر در آینده بخوام طلاقش بدم آیا نامش از شناسنامم حذف میشه یا خیر (با فرض دوشیزه ماندن زوجه)
در خصوص مهریه و طلاق توافقی چه تاثیری دارد؟
علت اختلاف هم رابطه نامشروع خانمم هست که بیست درصد شانس اثبات دارم. اگه بعد از قطعیت و صدور رای تمکین، رابطه نامشروع رو شکایت کنم ولی ثابت نشه چه تبعاتی برای من داره؟(ادله دارم برای مطرح کردن ولی ممکنه کافی نباشه)

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات تمکین موجب سقوط حق حبس ایشان میشود،طلاق توافقی نیازمند رضایت دو طرف است و طبق توافق طرفین انجام میگیرد.

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ایشان باکره باشند نمیتوانید الزام به تمکین را اخذ نمایید.

سلام و احترام؛

تمکین خاص هردو نوع رابطه را شامل میشود.

اگر تمکین خاص ثابت شود حق حبس خانم ساقط شده و میتوانید الزام به تمکین مطرح کنید.

ولی اگر تمکین خاص ثابت نشود الزام به تمکین هم ممکن نیست و خانم حق حبس دارد.

دررابطه با اثبات رابطه نامشروع اگر نتوانید ثابت کنید خانم میتوانید اعاده حیثیت کند.

سلام
اثبات تمکین فقط موجب سقوط حق حبس ایشان است
در صورت طلاق در شرایط فعلی نصف مهریه تعلق می گیرد
طلاق توافقی حسب توافق خادث شده جاری می شود
در صورت اقامه شکایت رابطه نامشروع و عدم اثبات ادعا ممکن است ایشان علیه شما دعوای افترا و هتک حیثیت مطرح نماید

تا زمانی که زوجه باکره باشد می‌تواند از حق حبس استفاده کند

باسلام
درصورت اثبات باکره بودن زوجه نام طرفین از شناسنامه حذف خواهد شد
و ناشزه بودن تاثیری در مهریه و اجبار به طلاق توافقی ندارد همچنین درصورتی که نتوانید رابطه نامشروا را به اثبات برسانید عمل شما تحت عنوان افترا قابل شکایت است

با سلام
در صورتی که قصد طلاق دارید،باکره بودن همسر باعث می شود ایشان مستحق نصف مهر شود،
صرف عدم تمکین عام نیز باعث عدم تعلق نفقه می گردد.
طرح دعوی باعث ایجاد حق اعاده حیثیت نمی گردد.
اما اگر با قصد و سو نیت طرح دعوی کنید می تواند مشمول نشر اکاذیب شود.