فقط با ارائه این پرینت در دادگاه میتونه منو محکوم بکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۶ #04898423

از شخصی مبلغی پول گرفتم و الان ندارم بدم از من شکایت کرده و با توجه به اینکه هیچ رسید و یا دست نوشته ای از من بابت این پول نداره فقط پرینت بانکی بابت واریز این پول مجود هست، یا فقط با ارائه این پرینت در دادگاه میتونه منو متهم بکنه؟ و من میتونم زیرش بزنم و بگم این مبلغی که به من داده طلب من بوده و من بهش قرض داده بودم پول خودمو واریز کرده حالا مدعی شده

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرینت واریز پول به حساب شما برای پرداخت کننده دلیل مدیون بودن شمابه حساب می آید و جهت اثبات ادعای شما باید دلیل قانع کننده ای داشته باشید.

درود فراوان
ایشان با توجه به رسید واریز وجه میتواند این موضوع را اثبات کند و شما بایستی بابت ادعایتان مدرک ارائه نمایید در غیر اینصورت محکوم به پرداخت میشوید .

میتواند به موجب فیش واریز یا به اظهار شما پرینت واریز مطالبه وجه پرداختی را داشته باشند.

سلام با توجه به فیش می تونه ثابت کنه و همچنین با توجه به سوگند شما