در رابطه ای که فقط بصورت مجازی و تلفنی بوده در صورت اثبات علاوه بر شلاق مجازاتی تحت عنوان اقامت اجباری هم دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۸ #04870855

واینکه دادگاه رابطه مجازی را جرم میداند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رابطه مجازی رابطه نامشروع تلقی و محسوب نمی شود.

سلام معمولا ارتباط فیزیکی را از مصادیق رابطه نامشروع محسوب می کنند

عموما رابطه مجازی رابطه نامشروع نیست البته بسته به مفاد پیامها دارد مجازات آن تبعید نیست

سلام .صرف رابطه در فضای مجازی و تلفنی رابطه نامشروع محسوب نمیگردد .در صورت اثبات و محکومیت فقط مجازات شلاق دارد

با سلام و درود . یکی از اختیارات دادگاه تعیین مجازات تکمیلی است .

مطابق ماده ۶۳۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی: « هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه‌کننده تعزیر می‌شود.»

خیر تبعید نداره در رابطه با جرم این موضوع