میزان نفقه چقدر هست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۶ #04862863

اگه از همسرم شکایت کنم که خرجی برای لباس و خوراک نمیده و میگه پول ندارم، از پول خودت بخر فایده داره
میشه به شورای حل اختلاف هم مراجعه کنم
فامیلای من در شهر دیگری هستند، نمیزاره برم بعد ۲ سال ببینمشون، خودشم نمیبره

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض ادب
نفقه از طریق شورای حل اخلاف قابل مطالبه است ، میزان آن را کارشناس تعیین می نماید

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه ایام گذشته و چاری را ثبت نمایید.

دادخواست مطالبه نفقه بدهید و ارزیابی نفقه در حیطه وظایف و صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری است.

با احترام میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میشود

نفقه ایام گذشته اگر با ایشان زیر یک سقف زندگی میکرده اید قابل مطالبه نیست و اصل بر پرداخت است.
اما نفقه آینده بله. مبلغی مابین .۱.۵۰۰ الی ۲میلیون تومان (کمابیش) بسته به موقعیت زن سطح سواد و تحصیلات و میزان ثروت خانواده دختر و وضعیت زندگی دوران مجردی و.... توسط کارشناس تعیین میشود

اگر با شوهرتان در یک منزل زندگی مشترک دارید ادعای عدم پرداخت نفقه شما از طرف دادگاه مورد قبول قرار نمی گیرد.

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید که کارشناس میزان ان را مشخص خواهد نموز