تکلیف سرقفلی مغازه ها در فروش ملک چگونه مشخص می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #04854135

سلام
قصد دارم ملکی قدیمی با ۳ دهنه تجاری و یک واحد منزل مسکونی بخرم و بازسازی کنم.
۳ تا مغازه دارای سرقفلی ۶۰ ساله هستن و بعضی بابت سرقفلی پول قبول نمی کنند، فقط مغازه می خواهند.
سوال:
آیا جهت انتقال سند و تحویل ملک توسط مالک به بنده، کسانی که سرقفلی دارند می توانند مانع شوند؟
پروسه قانونی و دادگاهی چقدر زمان می برد؟
از طریق اخذ پروانه توسط من و ادعای نوسازی ملک، زمان رسیدگی کمتر خواهد شد؟
آیا غیر از بحث سرقفلی، کسب و پیشه شامل می شود؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانند مانع شوند
در خصوص بازسازی بهتره باهم به توافق برسید و گرنه پروسه حقوقی آن اقلا یکسال وقت میبرد

خیر مستاجر دارای سرقفلی نمیتواند مانع انتقال شود .جهت بازسازی باید سرقفلی را مطابق نظریه کارشناس پرداخت نمایید اگر شما موافق باشید میتوانید به جای سرقفلی به انها مغازه دهید والا فلا.معمولا یکسال زمان میبرد.در صورت تمایل برای انجام پروسه این پرونده با بنده تماس بگیرید.