اموالی که به نام زن است مثل خانه و ماشین، بعد از مرگ او تمام و کمال به شوهر او میرسد یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲,۵۳۰ #04838155

سلام.خسته نباشید.
لطف می کنید بفرمایید اموالی که به نام زن است مثل خانه و ماشین و ...، بعد از مرگ او تمام و کمال به شوهر او میرسد یا خیر؟ چون در جایی خوندم که به صورت بالعکس یعنی اگر اموال به نام مرد باشد در زمان مرگ او نیمی از اموال به همسرش میرسد و باقی به پدر و مادرش میرسد.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر چنین امری صحیح نیست
زوجین در صورت فوت هرکدام، صرفا قدرالسهم خود را از ماترک متوفی دریافت میکنند

باسلام، مرد در صورتی که زوجه دارای فرزند باشد یک چهارم در غیر اینصورت یک دوم از اموال را ارث می برد در همین فرض مابقی اموال به پدر ومادر با نسبتهای قانونی خود می‌رسد.

در صورت وجود وراث برابر طبقات ارث تقسیم خواهد شد و اگر حاجب وجود نداشته باشد کلا به شوهر خواهد رسید

با سلام زوجه از اموال متوفی در صورت داشتن فرزند یک هشتم و در صورت نداشتن فرزند یک چهارم از اموال به ارث می برد و مابقی اموال با توجه به طبقات ودرجات ارث بین وراث تقسیم می شود

در صورت فوت زوجه ، چنانچه متوفیه دارای فرزند باشد ربع ماترک و اگر فرزند نداشته باشد نیمی از ماترک به همسرش می رسد .