گرفتن ارث پدری چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #04792526

سلام
پدرم ارثی را که به من تعلق میگیرد را بهم نمیده وقتی ازش میپرسی چرا نمیدی میگه این ارث ها همش مال خودمه دلم میخاد خرج خودم میکنم به هیچ کس کاری نداره میگه دوست دارم خرج زنا برای صیغه میکنم میگه اگرم کسی مشکل داره بره شکایت کنه تا جوابش بدم بنظر شما اگه من شکایتی کنم به نفعمه یا نه؟؟؟!
۲۵سال سن دارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ارث پس از فوت به فرزند میرسد
اموال مال خودشان است و خودشان اختیار دارند

سلام
اگر ارثی که شما میفرمایید سهم شماست را از مادرتون ارث بردید و بهتون نمیدن
میتونید بر اساس گواهی حصر وراثت، سهم الارث خود را اخذ نمایید.
موفق باشید

با سلام و احترام
چون هنوز در قید حیات هستند اختیار اموال خود را دارند و اموال بعد از فوت ایشان به وراث تعلق میگیرد.
طرح دعوی فعلا برای شما نفعی ندارد.
موفق باشید.

سلام
این مواردی که در سوال پرسیده اید عنوان ارث ندارد زیرا ارس در صورتی مفهوم دارد که شخصی فوت کند و اموالش را ورثه بخواهند بردارند
فعلا چون پدر شما زنده اند اموالی را که دارند اختیار دارند که به کسی بفروشند یا برای خود نگه دارند یا هر استفاده ای که می خواهند از آن بکنند و اگر شما در این رابطه شکایتی بنمایید هیچ نتیجه ای نمی گیرید