شکایت در مورد آزار و اذیت و شرارت همسایه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۹۴ #04773757

باسلام
ما ۴ همسایه هستیم که داخل یک بن بست زندگی میکنیم یکی از این ساکنین که شخصی آنها را خیر خواهانه اینجا ساکن کرده از ابتدای ورود به این کوچه با شرارتها و نا امنیها و مزاحمتهای شبانه روزی که بوجود آورده اند آسایش و امنیت همه را سلب نموده اند و همه همسایه ها از دست آنها شاکی هستند و بدنبال راهی هستند که بشود آنها را از این کوچه بیرون کنند.
سوال بنده این است که از چه طریقی ما میتوانیم چنین کاری را انجام دهیم؟
ممنون از همکاری شما .

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، بل علیه ایشان به اتهام ایجاد مزاحمت و سلب آسایش شکایت کنید با مدارک و مستندات قطعا محکوم خواهد شد

سلام و درود ؛
اگر با مذاکره و اخطار برطرف نشد همسایه ها میتوانند جمع شده و شکوائیه تنظیم کنند و در دادسرا یا شورا حل اختلاف طرح دعوی کنند توجه داشته باشید به صدای حیوانات خانگی معمولا توجه نمیکنند .

سلام
به جهت مزاحمت ایشان و در زمان ایجاد آشوب ،خواستار حضور ۱۱۰ و تنظیم صورتجلسه شوید. با استناد به صورتجلسه و استشهادیه سایر ساکنین میتوانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوی رفع مزاحمت نمایید

باید نوع مزاحمت مشخص شود
توهین ، تهدید ، مزاحمت از حق ، ممانعت از حق و ... هریک شیوه اثبات و رسیدگی جداگانه ای دارد. اما در صورت هر نوع مزاحمت در کوچه می توانید با پلیس ۱۱۰ تماس و گزارش تنظیم نمایید. این گزارش می تواند کمک قابل توجهی نماید. استشهادیه از اهالی محل نیز همین طور