آیا میتواند همچنان بیمه اختیاری خود را هم داشته باشد که سوابقش زودتر تکمیل و بازنشسته شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #04765359

باسلام
همسرم چند ساله بیمه اختیاری دارد و قصد دارد در کارگاهی مشغول به کار شود که انجا وی بیمه اجباری میشود آیا میتواند همچنان بیمه اختیاری خود را هم داشته باشد که سوابقش زودتر تکمیل و بازنشسته شود؟ یا اینکه این تخلف محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بیمه اختیاری منظور همان بیمه خویش فرمایی تامین اجتماعی که به عنوان سابقه بیمه برای همسر شما محسوب میشود و بصورت بیمه کارگری ادامه پیدا می کند ولی اگر منظور از اختیاری بودن همان بیمه عمر و

با سلام
اگر بیمه اختیاری منظور همان بیمه خویش فرمایی تامین اجتماعی ست که به عنوان سابقه بیمه برای همسر شما احتساب و بصورت بیمه کارگری ادامه پیدا می کند ولی اگر منظور از اختیاری بودن همان بیمه عمر و سرمایه باشد که توسط شرکتهای بیمه ای منعقد می شود در اینصورت هیچ ربطی به هم نداشته و تخلف محسوب نمی گردد و با خیال راحت میتوانید چندین بیمه عمرو سرمایه داشته باشید و محدودیتی در این خصوص وجود ندارد.
مؤید باشید