گفته در صورت شکایت برای مهریه، فرزند رو با خودش میبرد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۹۸ #04763795

من اگر برای مهریه شکایت کنم شوهرم گفته لج میکنم و بچه را میبرم بچه هم یه دختر سیزده ساله هست که شرایط روحی خوبی اصلا نداره میخواستم بدونم باید چیکار کنم که جلوی بردنشو بگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما سیر قانونی را انجام دهید لذا فرزند شما سیزده سال دارد و تصمیم با خودش میباشد ودر دادگاه از فرزند شما سوال میشود موفق باشید

با سلام از دادگاه بخواهید که دختر شما دوست دارد با کدام یک از شما زندگی کند بعد از حضانت بچه اقدام کنید

با سلام
فرزند شما از سن حضانت خارج است و نظر خودش در تعیین این که با کدام یک از والدین زندگی کند، موثر است.

دختر پس از سن بلوغ خودش در مورد حضانت تصمیم میگیرد

باسلام و احترام

فرزند پس از رسیدن به سن بلوغ می تواند انتخاب کند با کدام یک از والدین زندگی کند، سن بلوغ دختر نه سالگی است و باتوجه به اینکه دختر شما سیزده ساله هستن شخصا می تواند تصمیم بگیرد با کدام یک از والدین زندگی کند.

سلام. بعد از سن بلوغ برای دختر بعد از ۹سال تمام و برای پسر ۱۵سال تمام تعیین اینکه با پدر زندگی کند یا مادر با فرزند خواهد بود. بنابراین اگر فرزند شما تمایل دارد با شما زندگی کند تا قبل از تعیین حضانت شما می توانید فرزند خود را نزد خود نگه دارید و زمان جلسه تعیین حضانت برای فرزند شما، فرزند شما را می پذیرد و با حکم حضانت نزد شما خواهد ماند. پس شما مشکلی از بابت دختر خود در راستای اقدام جهت مهریه خود خود نخواهید داشت. با سپاس