امکان شکایت از خانواده دارم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۰ #04737075

یه دختر ۱۸ سالم یعنی دو ماھ دیگ کامل ۱۸ میشم خانوادم اصلا منو درک نمیکنند ھر دو شاغلن و من از بچگی تا جایی که یادمہ بین فامیل یا دست به دست شدم یا تو خونہ تنھا بودم حتی یک مھد کودک سادہ ھم نفرستادن خواھر برادرم نداشتم ھمیش تنھا بودم ۱۱ سالگیم به اصرار من یه بچہ دیگ اوردن مثل اینک من مادر شدم ھمہ کاراشو من میکردم از مدرسہ میومدم خونه دیگ بچه نبودم مامان یه بچہ دیگم بودم که باید نگھش میداشتم مامانمم کلا عصبیہ اصلا جرئت نداشتم ازش چیزی بخوام اونم قرص ارامبخش مصرف میکن تا ۱۴ سالگی مثل افسردہ ھا زندگی کردم از ۱۴ سالگہم دچار استرس شدید و افسردگی شدم به حدی کہ کارم به روانپزشک رسید اونجا تازہ یاد من کردن و بردن پیش این روانپزشک و اون مشاور تا ۱۶ سالگی قرص مصرف کردم از وقتیم که قرصام تموم شد حالم بھتر که ھیچ بدتر شد و بازم منو به حال خودم رھا کردن دیگه رفتم سراغ دنیای مجازی و کلا تا الان که ۱۸ ام اونجا سر کردم حتی یه بیرون سادہ نمیزارن برم واس حالمم کاری نمیکنن اینھم داد میزنم من افسردم میخندن بمو میرن پی کارشون این بچرم میندازن گردن من ھیچ کارای خونہ و ھمہ چیم گردن منہ تاز امسال کنکور دارم خلاصہ فشار روم به حدیہ که تا الان ۵ بار خودکشی کردن و حتی نمیدنننم اینقدر توجہ میبارہ یه بارم از خونہ فرار کردم ساعت ۲ شب رفتم دیدم جایییو ندارم ۴ صب اومدم خونہ اصلا نفھمیدہ بودم دخترشون نیست دیگ واقعا نمیتونم تحمل کنم نه میزارن برم بیرون نه کاری میکنن واس حالم ھمہ جورم ازم انتظار دارن میش ازشون شکایت کنم؟ با عرضم اگ بزارن تنھا و مستقل زندگی کنم میتونمممم حاضرم برم پانسیون برم سر کار فقط برممم ازینجا چنبارم خواستم خلاف کنم حداقل ببرنم زندان ازینجا بھترہ با این فشار روانی خستہ شدم میش کاری کرد؟؟؟ اروژانس اجتماعی زنگ زدم کاری نکردن مشاورم کاری نکرد من چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جرمی واقع نشده که شکایت کنید. لیکن می توانید مستقل زندگی کنید.

باسلام شما نمی توانید شکایت کیفری علیه پدر ومادرتون طرح کنید واگر به سن قانونی رسیده اند می توانید مسکن جداگانه برای خودتون اختیار کنید.

سلام. مساله شما بیشتر راهکار روان شناسی و مشاوره دارد.
ولی از نظر حقوقی فقط می توان گفت زندگی مستقل شروع کنید..
ولی در مجموع بدانید که مستقل زندگی کردن در جامعه و روزگار الان خیلی سخت است

با سلام از پدر بزرگ و مادر بزرگ کمک بگیرید اگر ندارید مستقل زندگی کنید

سلام، شما این حق را دارید مستقل زندگی کنید... بهتر است ابتدا جلسات مشاوره روید

درود
حتما جلسات مشاوره را ادامه و از یک‌مشاور کمک بگیرید . به لحاظ قانونی مجاز به زندگی مستقل هستید .

با سلام
دوست عزیز در درجه اول ازطریق میانجیگری از افراد صاحب نفوذ و گفتگو موضوع رو حل و فصل نمایید در صورتی که نتیجه ای دریافت نکردید با رسیدن به سن قانونی میتوانید مستقل زندگی کنید ولی قطعا در نظر داشته باشید بدون داشتن شغل و درآمد و مسکن با مشکلات عدیده ای روبه رو خواهید شد