اگر همسایه راضی به نصب آسانسور نباشد چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۶۱ #04731476

یک ساختمان ۴ طبقه ۸ واحده که ما در طبقه ی آخر هستیم و حدود ۲ماهه واحد رو خریدیم. و قبل نصب آسانسور همسایگان طی جلسه ای تصمیم گرفتن که آسانسور نصب بشه و در اون جلسه همسایگان برگی رو امضا کردن که آسانسور نصب بشه و دو واحد طبقه ی همکف برگه رو امضا نکردن
ولی در حضور شاهدین گفتن که با نصب آسانسور مشکلی ندارند و مانعی سر راه نمیزارن. و متن هم دربرگه هست و شاهدین هم هستن که دو واحد همین رو گفتن ولی امضاشون تو برگه نیست. با توجه به رضایت همسایگان برا نصب اقدام شد و قرارداد با شرکتی بسته شد و پیش پرداخت هم داده شد ولی موقع اجرا همسایه همکف اعتراض کرده و شکایت کرده که ساختمان استحکام نداره و مجوز از شهرداری گرفته نشده. بعد از دادگستری برای بازدید اومدن و هیچ مشکلی از نظر استحکام ساختمان نبوده و شهرداری هم گفته که آسانسور رو نصب کنید اضافه زیر بنا که مشاع استفاده میشه رو ما جریمشو میگیریم بعد نصب. حالا اگه دوباره اقدام به نصب کنیم آیا همکف میتونه دوباره جلوی کار رو بگیره؟ آیا راه حلی قانونی برای مقابله با واحد همکف هست ؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه نصب اسانسور در هر صورت تصرف در مالکیت مشاعی واحدها از جمله همکف است تنها با
جلب رضایت ایشان انجام کار ممکن است.