با قولنامه دستی میتوانم الزام به تنظیم سند رسمی بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۸۵ #04718396

ملکی خریدکردم چون دوستان قدیمی بودیم واسه اینکه حق بنگاه و...ندیم اصل سند را که تک برگ هم هست با یک قولنامه دستی که امضا و اثر انگشته فروشنده و به خط خودش هم هست نوشتیم و فقط من و خودش امضاکردیم ۱۲۰میلیون دادم و ۸۰ تومان هم قرارشد زمان تحویل سند که موعداش ۳ماه قبل بوده در قولنامه هم همین ها نوشته شده ایا میتونم ملک و بگیرم اگر بخوام کسی تضمینی وکالتم راقبول کنه چقدربایدپرداخت کنم؟ درضمن نه شماهابنده رامیشناسیدونه بنده شما را و نه راست و دروغه حرفم را شما تشخیص میدین ولیکن به تمامه مقدسات اینها عین واقعیت باسپاس از لطف همگی بویژه سرکار

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
بله قابل پیگیری می باشد برای اطلاع از حق الوکاله و روند پروندتون ازطریق سایت کانون وکلا با شماره 42818 به داخلی 903 تماس حاصل فرمایید .