اگر شوهر آن خانم ادعا کند شاهد دارد، میتواند شاهدین دروغین برای شهادت جمع آوری کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۵ #04715342

با سلام
یکی از دوستان من که مجردن‌ با خانم متاهلی رابطه دارن شوهر این خانم پرینت مکالمات رو گرفتن و پی به این قضییه بردن و‌ همچنین ازشون در حالی که هم دیگر رو بغل کردن ‌ و بوسیدن‌ با گوشیش فیلم گرفته و اینکه توی واتس آپ و تلگرام فیلم رابطه داشتن و در پیامک ها هم از رابطه جنسی صحبت کردن آیا میشود فیلمهای موجود در تلگرام و واتس آپ را استخراج کرد؟ و اینکه میتوان با این مدارک ثابت نمود زنا اتفاق افتاده؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رابطه نامشروع محرز است و امکان اثبات وجود دارد

وقت شما بخییر

مواردی که فرمودید چنانچه قابل شناسایی باشد از جمله فیلم عکس ها رابطه نامشروع محرز میباشد

با سلام
همسر آن خانم میتواند به اتهام رابطه نامشروع شکایت کند.

سلام تشخیص اینکه شهود واقعی هست یا قلابی با قاضی است باتوجه به نوشته شما مدارک ودلایل کافی بر ادعای شوهر وجود دارد

سلام
مواردی که فرمودید چنانچه قابل شناسایی باشد از جمله فیلم عکس ها رابطه نامشروع محرز میباشد