بعد از ۳ سال امکان فسخش هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۹ #04714751

باسلام وعرض ادب
۳سال پیش با خانمی دوست بودم وایشون ۵ هکتار زمین کشاورزی دلشت که البته توقیف بود سندش بهرحال وکالت فروش بلاعزل زد بنامه من تا براش بفروشم سند زمین بنامه شوهره سابقش بود و بعنوان مهریه ازش گرفته بود بعداز جداییشون..اقا ما زمینو معاوضه کردیم با یه باغ ..قولنامرو من امضا کردم ولی ثمن معاملرو که همون باغ بود مستقیم زدن بنامه این خانوم ویه رسید هم واسه تحویل زمین با یه چک ۱۰۰میلیون تومان از من گرفتن وپایین این رسید و خانوم توی محضرامضاکرد..الان طرف اثبات بیع و تحویل مبیع شکایت کرده از من وتازه فهمیدم که شوهره سابق خانوم دوماه بعداز معاملله ی ما به شخص دیگری فروخته وسند هم انتقال داده بنامه خریدارش ....سوال اینه که من چه دفاعی بکنم در دادگاه که مشکلی پیش نیاد واسم؟؟؟؟درضمن زمین هنوز تحویل نشده ولی باغ تحویل داده شده ولی سند نزده فقط وکالت هستش واختلاف قیمت زمین با باغ حداقل یک میلیارد تومن کارشناسی شده ....
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات شما بررسی گردد.

بهتر است مدارک و مستندات شما بررسی شود

با سلام
به مفاد قرارداد و وکالتنامه بستگی دارد

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام.گر بابت مهریه بنام خانم منتقل شده شوهر وی فروش مال غیر انجام داده است...

باسلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی بیشتری دارد

درود:نیاز به برسی بیشتر است،درحالتی که زوجه بابت مهریه وکالت داشته باشدمیتواند تحت عنوان فروش مال غیر از زوج شکایت نماید،به هرحال بهتر است وکیل بگیرید.