تکلیف حضانت دخترم بعد از جدایی چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #04706680

سلام.
همسر من الان مدت ۳ ماه به جرم کلاهبرداری اینترنتی ۳ ماهه زندانه چون نتونسن وثیقه جور کنه و اینکه فعلا بلاتکلیفه و هنوز دادگاهی براش تشکیل نشده. سوال من اینه که من الان اگه درخواست طلاق بدم به چه شکل میشه و اینکه یک دختر ۱۶ ساله دارم تکلیف حضانت دخترم بعد جدایی چی میشه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت در غیاب پدر و عذر وی بر عهده مادر خواهد بود .

باسلام مطابق قانون مدنی، طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ایران: «در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد، زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می‌شود. تبصره: عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد،
بابت حضانت، هم چون دختر به بلوغ شرعی رسیده است لذا بحث حضانت منتفی است