چطور ممکن است بدون داشتن هیچ مدرکی از سمت شاکی برای من ابلاغیه صادر شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۰ #04704548

سلام
برای من از سمت کارفرما در سامانه ثنا شکایت پر شده است.
علت طرح: تحقیقات مقدماتی
اتهام: خیانت در امانت
متهم : من
شاکی : کارفرما
در صورتی که هیچ مال یا سندی به من به امانت داده نشده و ایشان اعلام می کند که من اطلاعات لپ تاپ را پاک کرده ام در صورتی که اطلاعات لپ تاپ را خودم شخصا جمع آوری کردم و پاک هم نکردم و الان هم‌ برای من ابلاغ ارسال شده است.
چطور ممکن است بدون داشتن هیچ مدرکی از سمت شاکی برای من ابلاغیه صادر شود؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان میتواند شکایت کند و شما میتوانید دفاع کنید . ثبت شکایت به منزله گناهکاری و محکومیت نیست

وقتی شاکی مدرکی ندارد . شکایتش ردخواهد شد

این ادعای شما است که ایشان مدرکی ندارد ممکن است ایشان مدارکی را ولو واهی جمع آوری و به عنوان دلایل خود ارائه کرده باشد بهتر است باحضور در شعبه رسیدگی کننده ضمن آگاهی از مفاد رای از خود دفاع کنید

سلام
جهت اثبات خیانت در امانت باید سپردن شدن مالی به شما و متعاقبا ارتکاب جرم خیانت در امانت توسط شما به با دلایل محکمه پسند به اثبات برسد... بابد دقیقا مشخص گردد که چه مالی برای چه کاری به شما داده شده و شما وه اقدامی نموده اید...