با توجه به اعتراض به نظریه کارشناس اول بازپرس نباید پرونده را به کارشناسی ۳ نفره ارجاع دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۸۱ #04703687

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم... در پرونده کیفری جعل بنده به عنوان متهم می باشم... و پرونده به کارشناس رسمی ارجاع گردید و نظریه کارشناسی اعلام وصول گردید.. نظریه کارشناس ۵۰ درصد به نفع بنده بوده است... بازپرس آخرین دفاع را از بنده اخذ نمودن.. ولی بنده انکار شدید نسبت به اتهام داشتم و به نظر کارشناس هم اعتراض کردم.. الان ۳ ماه از اخذ آخرین دفاع گذشته و بازپرس هیچ تصمیمی نگرفتن... سوال بنده این است با توجه به اعتراض به نظریه کارشناس اول بازپرس نباید پرونده را به کارشناسی ۳ نفره ارجاع دهد و اگر ارجاع ندهد تخلف انتظامی مرتکب شده است؟ بازپرس می تواند طبق قانون با درخواست بنده موافقت نکند؟ به نظر شما علت اطاله دادرسی چیست؟ ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، بازپرس میبایست پرونده را به هیات سه نفره ارجاع میداد، بهرحال در صورت صدور قرار و ارجاع پرونده به دادگاه میتوانید این موضوع را مطرح و از دادگاه تقاضای ارجاع امر به هیات کارشناسی را داشته باشید

اگر به این موضوع در مهلت مقرر و قانونی اعتراض نموده باشید بازپرس مکلف است موضوع را به کارشناس سه نفره ارجاع دهد اگر به این موضوع توجه ننموده باشد در دادگاه می توانید به این موضوع اشاره و اعتراض نمایید

با سلام
اگر در فرجه مقرر قانونی به نظر کارشناسی اعتراض کرده باشید بازپرس میبایست پرونده را به هیات کارشناسی ارجاع دهد
توجه داشته باشید که در دادگاه نیز میتوانید به این امر اعتراض و از قاضی دادگاه بخواهید که پرونده را به هیات کارشناسی ارجاع دهد