پدرم میگوید مادرت سهمی نداشته که به شما بده الان باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۲ #04668426

مادر بنده روز خواستگاری دودانگ از خونه ای که داشتیم به من و همسرم دادن که توی عقدنامه با ادرس منزل قید شده ولی الان خونرو فروختن و هیچ سهمی ب ما ندادن پدرمم میگه مادرت سهمی نداشته که به شما بده الان باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا بایستی مالکیت منزل توسط مادرتان را اثبات نمایید سپس اقدام نمایید برای مطالبه تعهدات ضمن عقد

سلام
در این خصوص باید اول اثبات نمایید که مادر مالک بوده و حق انتقال ملک را داشته است در غیر اینصورت محکوم به بی حقی میشوید

چون اختلاف برسر مالکیت خونه است . بدوا باید تحقیق کنید که مالک خونه مادرتان بوده با نه

سلام
اگر در عقدنامه و در قسمت صداق یا مهر نوشته شده که میتونید دادخواست مطالبه بدین و دادگاه اونها رو محکوم میکنه یا به قیمت روز ویا مثل اون رو به شما بدهند
و بهرحال اگر در شروط ضمن عقد هم در سند نکاحیه ذکر شده باشه قابل مطالبه است