سوالم اینکه اصلا تماس من مگر مزاحمت محسوب میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۴۳ #04664011

با سلام با کسی سابقا نامزد بودم و با گذشت ۱۰ روز دو بار بهش زنگ زدم اما پدرش از من شکایت مزاحمت تلفنی کرده
مگر نباید خود دختر شکایت میکرده؟
آیا پدر هم میتونه در مزاحمت تلفنی از طرف دخترش شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت تماس با همراه خانم شکایت پدر وجاهت قانونی ندارد و ضمنا حسب توضیحات در همین حد تماس مزاحمت تلقی نمی شود .

اگر با موبایل دختر تماس گرفته اید پدر نمیتواند شکایت کند تحت عنوان مزاحم تلفنی

باسلام. پدردخترنمیتواندشکایت کند، مگراینکه باشماره منزل تماس گرفته باشید

اگر با موبایل خود دختر تماس گرفته اید خیر.اما اگر مدام منزل پدر ایشان زنگ‌ میزنید و سلب آسایش نمودید امکان شکایت هست.

جرم مزاحمت تلفنی تحقق نیافته و پدر امکان شکایت ندارند.

با سلام اصلا مزاحمت تلفنی محسوب نمی شود

سلام.مزاحمت تلفنی تلقی نمی شود