آیا این موضوع توی دادگاه انقدر قوی هست که بتونم با مطرح کردنش نفقه خودمو دخترم رو تضمین کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۲ #04653065

همسرم بعلت بیکاری و عدم ثبات در یک شغل به مدت ۲ سال از پس هزینه زندگی و مخارج من و دخترم برنمیاید ایا این موضوع توی دادگاده انقدر قوی هست که بتونم با مطرح کردنش نفقه خودم و هزینه زندگی خودمو دخترم رو تضمین کنم؟ حتی اگه نخوام طلاق بگیرم.

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه در دادگاه اعلام فرمایید زوج استطاعت مالی پرداخت نفقه ندارد و عاجز از پرداخت میباشد محکوم به پرداخت نفقه نمیشود فقط مجوزی برای طلاق زوجه است

باسلام
می‌توانید به دادگاه مراجعه و الزام زوج را به پرداخت نفقه درخواست نمایید. در این صورت دادگاه میزان نفقه را معین می‌کند و به زوج دستور می‌دهد که مخارج زندگی شمارا بر اساس آنچه دادگاه در حکم خود آورده است، تامین کندو اگر باز هم زوج حاضر نشد که به وظیفه خود که این بار مورد تاکید دادگاه نیز قرار داردعمل کند،مجازات حبس و شلاق دارد.

سلام" در فرض سؤال بیکاری همسر شما و یا عدم ثبات در حرفه شغلی ارتباطی به دلایل اثبات نفقه شما پیدا نمی کند. همین که از شوهرتان تمکین عام و خاص نمائید شوهرتان موظف به تامین یا پرداخت نفقه شما می باشد و اگر نفقه شما و فرزندتان را نپردازد مرتکب جرم ترک انفاق شده است که مجازات حبس در پی دارد ضمن اینکه از لحاظ حقوقی هم می توانید نفقه خود و فرزند صغیر یا غیر رشیدتان را از طریق دادگاه خانواده از شوهرتان مطالبه نمائید.