آیا وکیل شهرداری میتواند وجه چک را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۶ #04623520

با سلام . اینجانب یک فقره چک در وجه فروشنده ساختمان صادر کردم و در چک قید کردم (در وجه آقای x بابت خرید آپارتمان به شماره مبایعه نامه × ) به صورتی که روی عبارت حواله کرد چک را پوشانده . در قرارداد مابین ما ذکر شده در صورت عدم انجام تعهدات فروشنده چک وصول نشود ولی فروشنده با اینکه به تعهدات عمل نکرده چک را به شهرداری خرج کرده و شهر داری بعد از گذشت دو ماه از سررسید چک آن را برگشت کرده است . و بعد از گذشت یک سال از برگشت چک وکیل گرفته و علیه من اقدام کرده . میخواستم بدانم آیا وکیل شهرداری میتواند وجه چک را مطالبه کند . و تکلیف من با توجه به موارد ذکر شده چیست .

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس قانون جدید چک م.۹ بندهای الف و ب قاعدتا نمی تواتد چون چک منوط به شرط شده و بابت داشته است.