نفقه من و خرجی دو بچه صغیر به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۴ #04594220

همسرم به مدت بیش از یک ماه به دلیل کرونا بستری است و هوشیاری ندارد. دسترسی به حساب های بانکی اش ندارم. نفقه من و خرجی دو بچه صغیر به چه صورت می باشد در این مدت؟ خانواده اش همکاری نمیکنند با من

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ازطریق اداره سرپرستی نسبت به تعیین قیم و دسترسی به حسابها اقدام نمایید

با سلام
نسبت به تعیین قیم برای همسرتون از سرپرستی اقدام نمایید

برای قیمومت فرزنداان از طریق دادگاه بطرفیت اداره سرپرستی دادسرا طرح دعوای نصب قیم شود سپس میتونید برای مطالبه نفقه طرح دعوا نمایید ک تعیین آن در صلاحیت کارشناس رسمی هست

باسلام نسبت به تعیین قیم از طریق دادگاه اقدام کنید

نسبت به تعیین قیم برای ایشان و دسترسی به حساب های بانکی اقدام نمایید

باسلام
به واحد سرپرستی دادسرا مراجعه نمایید

ابتدا از پزشکان بپرسید این وضعیت تا چه زمانی می تواند ادامه داشته باشد و احتمال برون رفت از این وضعیت چیست و چقدر زمان می برد در صورتی که زمانی طولانی است به دادسرا مراجعه و با دادستان صحبت کند . دادستان این اختیار قانونی دارد که تا زمانی که شما موفق به گرفتن حکم قیمومیت شوید با دادن راهکاری به شما و بانک و حتی استعلام وضعیت بیمارتان در رفع مشکلات فوری ایجاد شده به شما کمک کند . البته ناگفته نماند که مسئله اصلی شما باید توسط واحد سرپرستی همان مجتمع قضایی انجام شود اما در موارد فوری مانند وضعیتی که شما دارید کمک خواستن از دادستان اقدامی عاجل است