سهم الارث مادر را چطور دریافت نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۱ #04591435

سلام مادرم ۱۵ سال فوت شده پدر بزرگم سی و پنج سال فوت کرده و سهم مادرم نزد یکی از برادرانش هست که ۳۵ سال پیششه میخاستم راهنمایم کنید میخاستم ارث مادرم و از دایم بگیرم چکار کنم چطور محاسبه میشه ضمن اینکه تنها منبع درامد دایم سهم پدریش بوده که الان باغ و خونه واینا هم گرفته با همون سهمیه ارثی که داشته ممنون میشم

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا مطمئن شوید که مادر شما سهم را به صورت قانونی به برادرشان منتقل نکرده باشند پس از اطمینان میتوانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

ابتدا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

پس از اخذ گواهی حصر وراثت،دادخواست تقسیم ترکه ارائه بدهید.

با سلام ، پس از اخذ گواهی حصر وراثت می توانید دادخواست تحریر و در نهایت تقسیم ترکه را مطرح نمایید .

ابتدا دادخواست انحصار وراثت و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه.

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

سلام دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید