باید دوباره دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنم یا همان دادخواست با پرداخت هزینه دادرسی پا برجاست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #04582663

باعرض سلام و ادب و احترام
بنده یک واحد پیش خرید کرده ام که عدم حضور سازنده را از دفترخانه گرفته ام و حکم الزام به تنظیم سند را هم از دادگاه گرفته ام. بنده یک دادخواست برای مطالبه خسارت دیرکرد در تحویل و تنظیم سند هم به همراه اعسار از پرداخت حق دادرسی فرستاده ام که اعسار بنده رد و در تجدید نظر هم قبول نشد. حال : ۱) باید دوباره دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنم یا همان دادخواست با پرداخت هزینه دادرسی پا برجاست؟ ۲) با توجه به بدهی سازنده به بانک و شهرداری و این نکته که دادیار به بنده گفته برو بدهیها را صاف کن بیا سند برات بزنیم ( بدهیها حدودا ۱.۵ میلیارد هستش ) چه باید بکنم؟ اگر داشتم که این مبلغ را پرداخت کنم که الزام به تنظیم سند نمیگرفتم با وجود ضرر و زیانم قولنامه ای میفروختمش و شرش را از سر خودم باز میکردم
با کمال تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- با رد تقاضای اعسار از هزینه دادرسی باید نسبت به ابطال تمبر بر روی دادخواست خود اقدام نموده و نیازی به تقدیم دادخواست مجدد نمی باشد (البته مشروط بر عدم صدور قرار رد دادخواست به دلیل عدم رفع نقص) .
- برای اجرای حکم الزام چاره ای جز انجام مقدمات انتقال همچون اخذ پایان کار و تفکیکی و ... را ندارید . البته این مبالغ قابل مطالبه از فروشنده خواهد بود .