دوباره شکایت از شخص صاحب ماشین و بنگاهی کردیم؛ راه حلش چیست چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۵ #04574109

بهمن ۹۸ خودرو پراید مدل ۹۵ از بنگاه ماشین خریدیم. کارت سوخت نداشت. ظاهرا این ماشین چند نفر خرید و فروش کرده بودن ولی کسی فک پلاک نکرده بود. ما استان فارس هستیم . برای فک پلاک به صاحب ماشین زنگ زدیم استان بوشهری هست. بعد از چند بار زنگ دو هفته وکالت داد و پست کرد تا بدستمون رسید یک هفته از وکالتش ماند که تمام کارهاش کردیم ولی پلاک نبود. هرچی بعدش بهش زنگ زدیم که باز وکالت بده گفت نمیدم. تا دوهفته پیش ماشین توی کوچه پارک بوده پلاکش را دزدیدن شکایت کردیم. باز طرف حاضر نشده بیاد. اصرار دارد برادر به استان بوشهر برود. یا مدارک اصلش را بفرستد که اون وکالت بدهد. حتی برادر با مهظر هماهنگ کرده که فقط برود امضا کند حاضر نشده میگه اعتماد نمیکند. باز دوباره شکایت از شخص صاحب ماشین و بنگاهی کردیم. راه حلش چیست چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم و تنظیم نمایید ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با درود دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک دهید

میتوانید به طرفیت ایشان دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک بدهید.

میتوانید با طرح دعوی الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک خواسته خود را اجرا کنید .

میتونید داخواست بدید تا رسیدگی بشه

درود
دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید.