آیا میتوان کاری کرد که حبس نروم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۰ #04566091

با سلام و درود خدمت شما وکلای محترم ضمن خسته نباشید در تاریخ ۱۱/۲۰ با ۴ گرم و۲۰
سانت شیشه مرا گرفتند بعد از ۲۴ ساعت تحت نظر با قرار فیش حقوقی آزاد شدم و در تاریخ
۴/۲۷
طبق حکم دادگاه به ۵ سال حبس و ۲۱ میلیون تومان جریمه و ۳۰ ضربه شلاق محکوم شدم،باتوجه به اینکه سابقه ندارم و دارای ۲ فرزند میباشم آیا میتوان کاری کرد که حبس نروم لطفا کمکم کنید ضمنا ماشین بنام خودم نیست چطور باید رفع توقیف خودرو را بگیرم راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه حکم قطعی شده باشد راهی وجود ندارد

سلام در صورت قطعیت حکم خیر

اگر رای قطعی شده باشد هیچ راهی به جز اجرای حکم نیست

درود اگر رای قطعی شده باشد باید اجرا شود

بادرودوسلام چنانچه رای قطعیت یافته می بایست اعمال بشود.

سلام قبل از قطعیت می توانید به رای تسلیم شوید که حداکثر یک چهارم مجازات کم می شود.

با احترام اگر رای قطعی شده باشد باید اجرا شود مگر تحت شرایطی