خروج از کشور چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۹۷ #04537607

با سلام
بنده دانشجو هستم، ۲۱ ساله، پسر
من پاسپورت ایران دارم، و همچنین پاسپورت کانادا هم دارم و سیتیزن هستم
ولی سیتیزنشیپ من منقضی شده
توی اینترنت، زده دولت کانادا اگه هنگام ورود به خاکشون، من پاسپورت و سیتیزنشیپمو داشته باشم، و یک مدرک یا سندی که نشون بده من قبلا اونجا زندگی میکردم، اوکی میشه و تمدید میکنتش
میخواستم ببینم الان مراحلی که باید طی کنم چیه؟
در حال حاضر معافیت تحصیلی دارم
(همچنین اینم میخواستم بدونم اگه تحصیلم تموم شه، چجوری میتونم برای خروج اقدام کنم)
با تشکر

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق ویزای تحصیلی باسپردن ضمانت مناسب جهت مشمول بودن شما وارد خاک کانادا شده و پس از سپری شدن مدت مذکور میتوانید اقامت خودرا تمدید نمایید البته وضعیت نظام وظیفه شما هم باید تعیین تکلیف شودیا وثیقه بسپارید

با سلام وضعیت نظام وظیفه باید مشخص گردد یا تامین بسپارید

با سلام
با پرداخت تامین برای خروج اقدام کنید

باسلام
با تامین وثیقه میتوانید برای خروج از کشور اقدام کنید

درود میتوانید برای خروج اقدام کنید

تمدید پی آر کارت کانادا برای کسی صادر می شود که اقامت دایم دارد ولی شهروند کانادا نشده اعتبار آن ۵ سال است که در صورت خروج از کانادا باید تمدید پی آر کارت کانادا را انجام دهید
کارت پی آر کانادا در خاک کانادا صادر میشود و پنج سال اعتبار دارد. در موارد استثنایی پی آر یک ساله هم صادر میشود. اگر فردی وضعیت اقامت خود را از دست دهد کارت پی آر او باطل میشودوفرد دارای اقامت دائم کانادا میبایست در بازه زمانی هر ۵ سال، مجموعا ۷۳۰ روز در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد تا اقامت دائم خود را از دست ندهد.وبرای شما این اتفاق حادث نشده و باطل گردیده.
از طریق ویزای تحصیلی باسپردن ضمانت مناسب جهت مشمول بودن شما وارد خاک کانادا شده و پس از سپری شدن مدت مذکور میتوانید اقامت خودرا تمدید نمایید .
مشاوره تلفنی ثبت نمایید تاموردشما بررسی گردد

با سلام با پرداخت تامین مناسب میتوانید برای خروج اقدام کنید