آیا امکان تبدیل حبس تعزیری یک‌ ساله بنده به جزای نقدی یا موافقت با تعلیق مجازات وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۰ #04523167

باسلام و احترام؛
پیرو پرونده‌ای به تاریخ رسیدگی ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ به جهت سوءبرداشت در تعطیلی حوزه قضایی، به جلسه رسیدگی شعبه اول دادگاه کیفری حاضر نشدم؛ از این روی بتاریخ ۱۹ فروردین غیابا مستندا به مواد ۲۸۰ قانون آئین دادرسی کیفری و ۵۰۰ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ محکوم به یک‌ سال حبس تعزیری قابل واخواهی و تجدیدنظر شده‌ام.
اکنون خواهان آن هستم تا مطلع گردم که آیا امکان تبدیل حکم حبس تعزیری یک‌ ساله بنده به جزای نقدی یا موافقت با تعلیق اجرای مجازات من وجود دارد؟!
پیشاپیش از پاسخگویی‌تان سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی تعزیرات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله واخواهی نمایید وبعد تجدیدنظر انشاالله که تاثیر گذار میباشد

با سلام
بدوا به رای غیابی واخواهی نمائید

سلام به رای غیابی اعتراض و تقاضای واخواهی نمایید اگر در دادگاه حضور یابید با شرایط خاصی امکان تخفیف یا تعلیق وجود دارد مضافا با تجدید نظر خواهی نیز قضات محترم تجدید نظر به این موضوع توجه خاصی دارند