مرد میتواند به این دلیل نفقه را قطع و او را از منزل بیرون کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۱ #04505905

زنی در منزل مشترک بیش از شش ماه از تمکین خاص (رابطه زناشویی) سر باز زده است آیا برای شوهر راه مراجعه به قانون وجود دارد؟ چگونه باید اثبات کند؟ تکلیف نفقه چه میشود؟ مرد میتواند به این دلیل نفقه را قطع و او را از منزل بیرون کند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و با این ادعا درخواست ارجاع به پزشکی قانونی کنید.ولی نفقه را قطع نکرده و اقدام دیگری نکنید چرا که ایشان میتواند ازشما شکایت کیفری کند

در صورت تمکین نکردن همسرتان دادخواست الزام به تمکین ارائه دهید اگر بعد از رسیدگی دادگاه نشوز ایشان اثبات شود نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت

خیر شما باید ابتدا دادخواست عدم تمکین را تقدیم دادگاه نمایید در صورت الزام به تمکین زن و عدم تمکین وی نفقه به وی تعلق نخواهد گرفت

اگر مانع مشروعی برای تمکین زوجه وجود نداشته باشد در اینصورت از نفقه در ایام عدم تمکین محروم خواهد شد و پس از مدتی زوج میتواند با مراجعه ب دادگاه درخواست طلاق و یا تجویز ازدواج دوم نماید

سلام
بیرون کردن زوجه از منزل تحت هر عنوان ادعای شما را بی اعتبار می کند.

اولا- بدون تایید نشوز زوجه در دادگاه امکان ترک انفاق وجود نداشته و در صورت قطع نفقه و شکایت همسرتان مطمئنا علاوه بر محکومیت کیفری ف احتمال موافقت با طلاق همسرتان نیز وجود دارد .
ثانیا- عدم تمکین خاص ابتدائا قابل اثبات نیست ولی با اقامه دعوی مبنی بر الزام زوجه به تمکین و طرح موضوع مورد اشاره ، دادگاه میتواند با معرفی زوجه به پزشکی قانونی درخواست معاینه وی و تعیین زمان اخرین رابطه زناشوئی را بکند .

بسمه تعالی : با اثبات امتناع زوجه از تمکین ( خاص یا عام یا کلی )نفقه زوجه ساقط میگردد و بعنوان ناشزه میتوان با زوجه رفتار نموذ . راههای اثبات آن :
۱) اقرار زوجه
۲) پزشکی فانونی
۳) اثبات بیماری زوجه
۴)شواهد و قرائن