با مسدود شدن حساب یارانه، میخوام از یک بانک دیگر وام بگیرم آیا این موضوع در وام گرفتنم خلل ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #04484533

با سلام خدمت شما.
حدود ۷ سال پیش حساب یارانه بنده به دلیل داشتن شاکی مسدود شده و الان میخوام از یک بانک دیگر وام بگیرم آیا این موضوع در وام گرفتنم خلل ایجاد میکند؟ و اینکه اگر موفق به دریافت وام شوم آیا احتمال دارد که مبلغ وامی که به حسابم واریز شده بلافاصله مسدود شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدهی قبلی باشد مشکلی ندارد تما اگر به علت چک برگشتی باشد با توجه به گرفتن استعلام ممکن با اعطای وام موافقت نکنند

بستگی به میزان بدهی و طلبکاران شما دارد
قاعدتا اگر چک برگشتی داشه باشید با استعلام از بانک مرکزی امکان دریافت تسهیلات ندارید
در صورت وجود طلبکاران دیگر امکان توقیف حساب و برداشت وام نیز وجود دارد

با سلام
علت شکایت از شما چ بوده است. ایا مطالبه وجه بوده ؟ در صورتی که بدهی بوده است با توجه به اقدام قبلی نسبت به اینده تاثیری ندارد و وام شما بعد از واریزی قابل توقیف نمیباشد