ایا مادر میتواند برای مهریه اش روی این خانه اقدام کند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۷۰ #04466546

باسلام پدرم ۷سال پیش فوت کرده. و مهریه مادرم ۱۰۰ سکه است و ما آن‌ زمان انحصار وراثت انجام دادیم .تنها دارایی باقی مانده از پدرم خانه ای است که کسی در آنجا سکونت ندارد

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مهریه ازماترک قابل وصول می باشد.

سلام مهریه جزو دیون ممتاز است و در صورت مطالبه زوجه پرداخت می گردد.

سلام بله مادر می تواند اقدام به مطالبه مهریه و توقیف ملک نماید

مطالبات حقوقی مشمول مرور زمان نمی‌شود و مادر میتواند مهریه خود را مطالبه کند

سلام
بله، مهریه جزو دیون ممتاز بوده و در صورتی که مادر مطالبه نماید اول مهریه پرداخت می شوند.

درود
بله امکان پذیر است....

با سلام ..بله مادرتان میتواند. مهریه زن جزء دیون ممتازه است