جرم کیفری تخریب چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۷ #04459315

با سلام تخریب و قطع درختان باغ شخص ثالث با توجه به اسناد متقن ضمیمه پرونده شامل چه مجازات کیفری می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مجازات تخریب با توجه به قانون کاهش، از سه ماه تا یکسال و نیم حبس

مجازات حبس به همراه داشته که با توجه به سابقه کیفری شخص و رضایت شاکی و … می تواند به جزای نقدی تبدیل گردد

جرم تخریب از جرایم تعزیری درجه پنج و مجازات آن ۶ ماه تا سه سال حبس است.
در رابطه با جرم تخریب این نکته را باید به خاطر داشته باشید که در این جرم سوءنیت مرتکب مفروض است و شخص شاکی نیازی به اثبات قصد مرتکب ندارد. اما اگر مرتکب اثبات کند که قصدی نداشته است، فقط مسئول جبران خسارت مادی خواهد بود.

بادرود.مجازات تخریب عمدی درختان درصورت اثبات از ۶ماه تا سه سال حبس تعزیری دارد

باسلام تخریب از باب کیفری محکومیت حبس ازشش ماه تا سه سال بهمراه دارد مضافا اینکه ضرروزیان ناشی از جرم نیز بایدجبران شود.

با درود مجازات آن حبس تعزیری است امکان تبدیل به جزای نقدی توسط مقام قضایی وجود دارد

با سلام ،در صورت اثبات مجازات حبس را بدنبال خواهد داشت