میبایست این مدارک را تحت پروسه مراجعه به دادگاه و حل اختلاف و جلب نظر کارشناس برای آینده تامین دلیل کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۲ #04447836

.با عرض سلام و ادب.
سوال بنده این هست که با عنایت به ماده ۱۴۹ ق آیین دادرسی آیا افراد ذینفع در هر موردی میتوانند با توجه به احتمال تعسر و تعذر دلایل در آینده مواردی مثل استشهادیه محلی،شهادتنامه،کسب اطلاع از مطلعین و انجام امور محضری جهت تامین دلیل را بدون مراجعه به دادگاه یا حل اختلاف انجام دهند و در جایی نگهداری کنند تا در صورت بروز دعوی یا موارد حقوقی در دادگاه آنها را جهت بررسی ارائه نمایند یا حتما میبایست این مدارک را تحت پروسه مراجعه به دادگاه و حل اختلاف و جلب نظر کارشناس برای آینده تامین دلیل کنند؟با تشکر از محبت و بذل عنایت حضرتعالی.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای تامین دلیل اقدام بفرمایید .

سلام
موارد گفته شده بدون مراجعه امکان پذیر است

وقت بخیر از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.

باسلام هر زمانی می توانید تامین دلیل کنید

با سلام می توانید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.

می توانید نسبت به تامین دلیل در هر زمان اقدام نمایید

با سلام
هر زمانی که بخواهید می توانید برای تامین دلیل به هر دلیلی که بخواهید از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید. ضرورتی به اینکه قبلا پرونده ای داشته باشید یا بعدا حتما پرونده ای تشکیل دهید وجود ندارد.