آیا از لحاظ قانون ضرورت دارد خود مستاجر از ملک مورد اجاره انتفاع ببرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۷ #04446950

ملک خود را به دختری در قالب عقد اجاره صرفا به صورت رهن کامل واگذار نموده ام، که به گفته ی ایشان ملک را جهت استفاده ی برای مادربزرگ خویش اجاره نموده است، نکته اینکه طرف قرارداد اجاره ی ما دختر می باشد و در ملک مورد اجاره سکونتی نداشته و از طرفی در اجاره نامه اصولا هیچ اسمی از مادر ایشان برده نشده است.آیا این انعقاد اجاره نامه مشکلی ایجاد خواهد کرد و آیا این اجاره از مصادیق اجاره نامه صوری تلقی می شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پس از آنکه عقد اجاره به طور صحیح واقع شد مستاجر مالک منافع مورد اجاره میشود به
عبارت دیگر همانطور که موجر مالک عین مورد اجاره است، مستاجر مالک منفعت آن
خواهد بود و چون بعد از بستن قرارداد اجاره، مالک منافع مورد اجاره میشود میتواند در
مدتی که مورد اجاره در اجاره اوست آن را به دیگری اجاره دهد. مگر اینکه در عقد اجاره
اول بین او و موجر شرط شده باشد که حق ندارد آن را به دیگری اجاره دهد.

سلام .عقد صحیح ایت ولی بهتر است که نام مادربزرگ جهت انتفاع و استفاده در قرارداد قید میشد

اصلا ذات عقد اجاره انتفاع و بهره مندی منفعت ملک و یا مورد اجاره میباشد و غیر از در عقد اجاره راه ندارد

عقد اجاره معتبر می باشد

با سلام
اگر در قرارداد اجاره شرط شده باشد که مستاجر حق اجاره دادن مجدد ملک را ندارد و یا این که شرط شود که صرفا خود ایشان از ملک انتفاع ببرند و خلاف این شرط اجرا شود می توانید اجاره را فسخ نمایید.