آیا دادگاه مجبورش میکنه که به نام بزند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۸ #04446605

یه ماشین خریدم از یه آقایی دو ملیون پولش موند که قولنامه کنیم ماشین به نام یه خانم دیگه هست دو بار دست به دست فروخته شده من رفتم خلافی و مالیات رو بریزم دیدم دوملیون و پانصد مالیات و خلافی داره.یک سال گذشته الان صاحب قبلی که به نامش هست با اون آقایی که ازش خریدم میگه به نام نمی زنم باید ۴۰ ملیون بدی بهم پول زور.اگه اعدام کنن به نام نمیزنم.پلاک رو هم اومدن دزدیدن بردن که من نتونم بفروشمش.چیکار کنم.ایا دادگاه مجبورش میکنه که به نام بزنه.از چه راهی پیش برم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و در صورت نیاز ایادی قبلی اقامه دعوی نمایید

چون بنا به گفته هاتون هنوز قولنامه ای ندارد ابتدا با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی دادخواست اثبات بیع و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و دادخواست فک پلاک به طرفیت مالک قبلی بدهید

بله ب همین جهت دادخواست الزام ب تنظیم سند از جانب فروشندگان رو از طریق مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی تنظیم کنید

با توجه به قولنامه فی ما بین دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح کنید

سلام. داداخواست الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید، در صورت عدم حضور دادگاه نماینده میفرستد که به جای فروشنده در دفتر اسناد انتقال را انجام دهد

بله لیکن لازمه آن تقدیم دادخواستی به طرفیت اینها می باشد تا ملزم به فک پلاک وتنظیم سند بشوند

چون قولنامه ای تنظیم نشده اثبات وقوع معامله مشکل است اگر شاهدی مبنی بر انجام معامله بین شما وفروشنده وجود دارد و برای پرداخت ثمن معامله از فروشنده مدرک داشته باشیدباید از طریق دادگاه ایشان را ملزم به ایفاء تعهد مبنی انتقال سند بنمائید