بنده میتوانم به علت قفل زدن به درب مغازه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۵۱۸ #04434699

با سلام

بنده چهار و نیم دانگ از سرقفلی مغازه ایی را دارم و مابقی که یک و نیم دانگ از سرقفلی برای مالک هست و به تازگی ایشون ملکیت رو خریداری کردند و الان حاضر به فروش نیستند و مغازه ۲ ماه تخلیه هستش و ایشان قفل زدند.

بنده میتوانم شکایت کنم از ایشون که قفل زدند؟

واینکه ایشون میگن به هیچ عنوان نمیگذارم به کس دیگری سرقفلی بفروشی، فقط من خریدارم و به قیمت خیلی ناچیز،این مغازه بعد از سال ۷۸تاسیس شده.

اگر به دادگاه برود و کارشناس قیمت گذاری بیاد آیا ارزش واقعی ملک را قیمت میگذارند؟

به این دلیل پرسیدم که مبلغ مغازه خیلی زیاد هستش.

ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید بدلیل ممانعت از حق ذاز ایشان شکایت نمایید و الزامی بفروش سرقفلی به ایشان ندارید و کارشناس قیمت روز را محاسبه می نماید .

به لحاظ قفل زدن‌شریک ، دعوی ممانعت ازحق رامطرح کنید

اگر به دادگاه برود و کارشناس قیمت گذاری بیاد آیا ارزش واقعی ملک را قیمت میگذارند؟
بله

بنده میتوانم شکایت کنم از ایشون که قفل زدند؟
می توانید تحت عنوات ممانعت از حق از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید،

با سلام
درخصوص انتقال سرقفلی بایدبااجازه مالک باشد.وشماهم الزامی به فروش ندارید وایشان هم حق ممانعت ندارند میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق شکایت مطرح نمایید

سلام انتقال سرقفلی به غیر حق شماست اما باید با اجازه مالک انجام پذیرد . در غیر این صورت باید دادخواست تجویز انتقال منافع مطرح نمایید .

شما می توانید سرقفلی را به هرکس مایل باشید منتقل کنید.الزامی به فروش سرقفلی به او ندارید.
می توانید تحت عنوان ممانعت از حق از او شکایت کنید.

با سلام
می توانید تحت عنوات ممانعت از حق از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید،و می توانید سرقفلی را به هر فردی که مایل بودید منتقل نمایید