اگر شوهرم بعد از طلاق،قسط وام ها را پرداخت نکند،تکلیف من چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۷ #04427853

سلام
من حدود ۲ ماه هست بنا به دلایلی که شرمم میاید در اینجا بگویم تقاضای طلاق دادم.
شوهرم از یک بانک سه عدد وام ۲۰ میلیونی به نام های دخترم و پسرم و من گرفته است و داده به بدهی ها و یا در کسب و کارش خرج کرده است ولی چون من چک داشتم ضامن دو تا از این وام ها ( وام دخترم و پسرم ) من شده ام،چک را بعنوان ضمانت در بانک گذاشته ایم و قرار شده که شوهرم قسط هاش رو پرداخت کنه و ضامن وامی که به اسم من گرفته است دوستش هست.
حال اگر ما از هم طلاق بگیریم و ایشان بخواهد از این طریق بنده را اذیت کند و مبالغ وام را نریزد تکلیف من چیست؟
لطفا کمکم کنید تا راهکاری برایش پیدا کنم.
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از ایشان چک دریافت نمایید تا در صورت عدم واریز قسط ها شما هم چک را مطالبه نمایید یا اینکه ضامن وام ها را تغییر دهد

با سلام
درصورت عدم پرداخت اقساط بانک میتواند به ضامن رجوع نماید.ضامن هم بعد از پرداخت اقساط میتواند علیه گیرنده اصلی وام طرح دعوی نماید

سلام . در صورت عدم پرداخت اقساط ، بانک به وام گیرنده و ضامن می تواند رجوع کند .

در صورتی که وام گیرنده اقساط را پرداخت نکند بانک به وام گیرنده و ضامن ها اخطار میدهد و در صورت عدم پرداخت بر روی چک ضامن ها اقدام خواهد کرد. پس از پرداخت اقساط ضامن می تواند علیه متعهد و وام گیرنده طرح دعوی مطالبه کند.

اگراقساط را نپردازد بانک به ضامن مراجعه می کند

با درود چنانچه اقساط را پرداخت نکند بانک به ضامن اخطار میکند و میتواند از تضمین های چک استفاده نماید و در این صورت با پرداخت اقساط از طرف شما و ضامن دیگر ، میتوانید در دادگاه علیه متعهد و گیرنده اصلی وام اقامه دعوی مطالبه نمایید.